Λέντζιος Μηνάς - Ανταλλακτικά
Είμαστε
πρώτη επιλογή
στη συνείδηση των
πελατών
μας
βήμα 2
βήμα 1
βήμα 3
βήμα 4
βήμα 5
.
Λέντζιος Π. Μηνάς Π.
ΛΕΝΤΖΙΟΣ Π. - ΜΗΝΑΣ Π. ΟΕ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Είμαστε η πρώτη επιλογή στο Γενικό Ανταλλακτικό εξασφαλίζοντας την αμεσότητα και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και διασφαλίζοντας την ποιότητα με συνεχόμενη ανάπτυξη.

Η Εταιρεία μας

Η εταιρία Λέντζιος Π. - Μηνάς Π. ΟΕ δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών οχημάτων και μηχανημάτων πάνω από 20 χρόνια. Η εξειδίκευση της ως προς το πελατολόγιο της, στρατό ξηράς, αεροπορία, ναυτικό και πυροσβεστική, την καθιστά πρωταγωνίστρια στη ζήτηση υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους. Με συνεχόμενη βελτίωση στις υπηρεσίες της και με διαρκή παρουσία δίπλα στον πελάτη η εταιρία αναπτύσσεται και στο κομμάτι του Γενικού Ανταλλακτικού εξασφαλίζοντας την αμεσότητα και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας την ποιότητα με συνεχόμενη ανάπτυξη τόσο του γνήσιου όσο και του After Market ανταλλακτικού, καλύπτοντας όλο το εύρος των απαιτήσεων για παντός τύπου οχήματος επιβατικού, λεωφορείου και φορτηγού.

Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας κάνοντας τα προβλήματα τους, δικά μας, δίνοντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Δείτε Περισσότερα
nato
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΝΑΤΟ 
NCAGE Code G2341
Λέντζιος Π. Μηνάς Π.
Λέντζιος Π. Μηνάς Π.Λέντζιος Π. Μηνάς Π.

Είμαστε στη διάθεση σας

Η σωστή η εξυπηρέτηση σας , η ειδικότητα μας

Οι Υπηρεσίες μας

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η σωστή εξυπηρέτηση σας, η ειδικότητα μας

Τεχνική Κατάρτιση

Η άρτια γνώση και εξειδίκευση της εταιρίας μας σας προσφέρει πλήρη συμβουλευτική και τεχνική εξυπηρέτηση

Εκπαίδευση

Η εταιρία μας σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού προσφέρει στους συνεργάτες της δωρεάν σεμινάρια με στόχο την πληρέστερη γνώση και κατάρτιση αναφορικά με τη τοποθέτηση των προϊόντων μας

Εγγύηση

Η εταιρία μας παρέχει εγγυήσεις για όλα τα προϊόντα της, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Contact Form

Θα μας Βρείτε

  • Δραγούμη Ίωνος 47 , Ιωνία Θεσσαλονίκης
  • 2310 784 180
  • 2310 783 188
  • info@lmparts.gr

Ώρες Εξυπηρέτησης

  • Δευτέρα - Παρασκευή 8 π.μ έως 5 μ.μ
  • Σάββατο & Κυριακή - Κλειστά